Mariëtte van Kooten

Mariëtte is als fysiotherapeut werkzaam in een 1ste lijn fysiotherapie praktijk in Purmerend, en zij heeft een jaar in Heliomare gewerkt in team Chronische pijn. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische pijn, functioneel neurologische stoornissen, NAH, M. Parkinson en Multiple Sclerose. Zij heeft aan de start gestaan van het tot stand brengen van het huidige FNS netwerk, samen met prof. Dr. M. Vermeulen, neuroloog, en Els van der Linden, psycholoog, en is nog actief lid van dit netwerk.

 

Kitty Rumping

Kitty is fysiotherapeut, Master Manueel therapeut in Heliomare. Ze is werkzaam in team Chronische pijn, waar zij zowel volwassenen als kinderen met chronische pijn, chronische vermoeidheid en functioneel neurologische stoornissen onderzoekt en behandelt. Daarnaast is ze auteur van het theorie- en werkboek ‘Mijn Beschermende Brein’ en de Engelse versie: ‘My bodyguard brain’. Vanuit haar eigen bedrijf geef ze ook cursussen gericht op chronische pijn voor het NPI Scholingsinstituut en SOMT- University.
Kitty is in het bezit van o.a. de volgende diploma’s:

  • Fysiotherapie
  • Diploma Manuele therapie
  • Professional Master Manuele Therapie

 

Meer informatie is te vinden via:

https://www.mijnbeschermendebrein.nl/pijncoaching/

Irene Monster

Irene is werkzaam in Heliomare team chronische pijn, waar zij patiënten met chronische pijn en functioneel neurologische stoornissen behandelt. Daarnaast is zij leefstijlcoach en voor de gecombineerde Leefstijl Interventie uit via het CooL principe. Naast haar werkzaamheden bij Heliomare heeft ze een eigen bedrijf voor coaching en geven van cursussen. Deze cursussen zijn o.a. gericht op chronische pijn, leefstijl en FNS.
Irene is in het bezit van o.a. de volgende diploma’s:

  • Fysiotherapie
  • NLP Practitioner en Master
  • Geaccrediteerd Leefstijlcoach